Skip to content
Menu
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μελέτες HACCP
Πρότυπα ISO
ISO 9001 :2015
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018
ISO 22000
Πρότυπα BRC & IFS
Πρότυπο FSSC 22000
Πρότυπο ASC/MSC
Αδειοδοτήσεις Επιχειρήσεων
Eκπαιδευση
Εκπαίδευση Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
Εκπαίδευση HACCP
On Line Learning
Εκπαίδευση Υγιεινής
Εκπαίδευση HACCP
Level 3
Level 4
Ιχνηλασιμότητα
Εσωτερικές Επιθεωρήσεις
Σχεδιασμός Εγκατάστασης
Τεχνολογία Τροφίμων
Νομοθεσία Τροφίμων
Επισήμανση – Ετικέτες
Διαχείριση Παραπόνων
ΠΕΛΑΤΕΣ
ΟΜΑΔΑ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Cart
[woocommerce_cart]
LEVEL 3 IN UNDERSTANDING HOW TO DEVELOP A HACCP PLAN
12 -13 ΜΑΪΟΥ 9.00 – 17.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ
ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ
CLOSE