Eίναι Χημικός – Τεχνολόγος Τροφίμων με Ph.D στη Χημεία Τροφίμων. Καθηγητής στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι Αθήνας, με ειδίκευση στη Τεχνολογία Σιτηρών. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό τμήμα της Σχολής, και είναι υπεύθυνος σε ερευνητικά προγράμματα. Σύμβουλος επιχειρήσεων κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης σε θέματα υγιεινής και ανάπτυξης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, με μεγάλη εμπειρία στον καθαρισμό και στις απολυμάνσεις βιομηχανιών τροφίμων. Συντάκτης του Οδηγού Ορθής Υγιεινής Πρακτικής του ΕΦΕΤ για Αλευρομύλους και συνεργάτης, από 20 ετίας, του περιοδικού “ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ” με συγγραφή δεκάδων άρθρων σε θέματα ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας. Είναι διαπιστευμένος εκπαιδευτής, σε θέματα υγιεινής και ασφάλεια τροφίμων, του ΕΦΕΤ και του ΛΑΕΚ.